SPECIJALNA PONUDA ZA 1 MAJ! HIT CIJENA!

AZURNA OBALA


6 dana/BUS

28.04. - 03.05.2020.


Azurna obala - uvijek spominjana po svojoj ljepoti i nadaleko poznata po glamuroznosti, pruža se na preko 100 kilometara i obuhvata mjesta kao što su Monte Carlo, Nica, Cannes i Saint Tropez. Budite i vi dio svjetskog glamura koji će 1 Maj dočekati na najljepšoj obali na svijetu.

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN, 28.04.2020. (UTORAK), SARAJEVO

Polazak sa odredišta u 17.00h iz Sarajeva. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo – Zagreb  – Ljubljana. Noćna vožnja prema Italiji sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

2. DAN, 29.04.2020. (SRIJEDA), NICA – KNEŽEVINA MONACO

Dolazak u Italiju u jutarnjim satima, vožnja preko Italije do Azurne obale. Dolazak u popodnevnim satima (cca 13.00-14.00h). Smještaj u hotel. Pješačko razgledanje grada u pratnji vodiča: hotel Negresko, ruska crkva, bazilika Notre Dame, place Massena, Palais de Justice, Course Saleya, vidikovac Chateu. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. . U večernjim satima dolazak u Kneževinu Monako. Razgledanje bajkovitog grada: PALATA GRIMALDIJEVIH, KATEDRALA, OKEANOGRAFSKI MUZEJ, STAZA FORMULE 1. Posjeta magičnom gradu kocke i obilazak čuvenog Casina uz šetnju prelijepim parkovima Monte Karla. Poslije obilaska male mondenske države povratak u Nicu. Noćenje.
 

3. DAN, 30.04.2020. (ČETVRTAK), NICA – GRASSE – CANNES – ANTIBES – NICA

Doručak. Nakon doručka polazak na  fakultativni izlet Grasse-Cannes-Antibes. Prvo odlazimo  u fabriku parfema u Grasu. Mogućnost kupovine u jednoj od najpoznatijih tvornica parfema. Slijedi odlazak u Cannes, jedan od najpoznatijih turističkih središta u Francuskoj. Obilazak ovog poznatog festivalskog grada: Bulevar De la Croisette, festivalske palate – Bulevar slavnih, šetnja do starog grada s vidikovcem, sa kojeg se pruža predivan pogled na Cannes i Lerinske otoke. Slobodno vrijeme. Polazak za Antibes. Antibes je jedno od najšarmantnijih mjesta na Azurnoj obali. Grad opasan zidinama, krije veliki broj prelijepih trgova, ali i sjajnih muzeja od kojih je svakako najinteresantniji čuveni Pikasov muzej. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

4. DAN, 01.05.2020. (PETAK), NICA – MARSEILLE – NICA  

Nakon doručka predlažemo fakultativni izlet u Marseille (Marsej). Marseille važi za jednu od najvažnijih luka u Francuskoj, a sami grad je spoj tradicionalnog i modernog, Francuskog i kolonijalnog, starog i novog. Vožnja do Marseilla. Po dolasku panoramsko razgledanje grada Marseilla u pratnji vodiča: Katedrala de Major i stari grad, luka sa tvrđavama Sv.Nikole i Sv.Jovana, pozorište La Criee, gradska kuća ili hotel de Ville, Bazilika Notre-Dame de la Garde, ulica Cannabiere, Cours Belsunce. Slobodno vrijeme u centru grada. U dogovoreno vrijeme povratak u Nicu. Noćenje.

5. DAN, 02.05.2020. (SUBOTA), NICA – LJUBLJANA  – BIH

Nakon doručka check out iz hotela i polazak prema Ljubljani. Obilazak grada u pratnji vodiča: Kongresni trg, Park Zvezda, Zmajski most, Tromostovlje, spomenik Prešernu, Prešernov trg, katedrala sv.Nikole, Robova fontana. Slobodno vrijeme u centru grada. Nastavak vožnje prema BiH sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

6. DAN, 03.05.2020. (NEDJELJA), BIH

Dolazak u Sarajevo u jutarnjim/podnevnim satima u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima.


• Program u pdf formatu preuzmite ovdje.


CIJENA:  349,00 KM (first minute ponuda za prvih 20 rezervacija)*

*Cijena nakon prvih 20 rezervacija iznosi 399,00 KM


U cijenu je uključeno:

- Prijevoz modernim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo-Nica/Kan/St.Tropez-Sarajevo,
- 3 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* u Nici ili Kanu,
 - Ulazne takse u gradove u Italiji i Francuskoj,
- Usluge stručnog vodiča tokom putovanja i boravka u Francuskoj i Italiji i kompletna organizacija putovanja,
- Gratis posjeta Ljubljani.

U cijenu nije uključeno:

- Fakultativni izleti (Nica 10,00 EUR, Kneževina Monako 15,00 EUR, Grasse-Cannes-Antibes 25,00 EUR, Marseille 25,00 EUR),
- PZ osiguranje 12,00 KM,
- Doplata za dodatno sjedište u autobusu 120,00 KM,
- Doplata za svako posebno traženo sjedište u autobusu 50,00 KM/sjedište,
- Eventualna boravišna taksa koja se plaća na recepciji hotela,
- Doplata za jednokrevetnu sobu 150,00 KM.

Popusti:  Dijete do 12 godina u pratnji dvoje odraslih 50,00 KM.

* U pojedinim hotelima smještaj u trokrevetnim sobama podrazumijeva 1 „francuski" ležaj i 1 pomoćni ležaj (ili sofa) „na razvlačenje".

Obilazak u povratku može biti i Milano umjesto Ljubljane u skladu sa trenutnom situacijom.


Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 3 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja.
Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika.
Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.
Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih posjeta usljed nepredviđenih okolnosti.

Molimo Vas da se prije zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Centrotours.
Rezervacija putovanja