POSEBNA PRAZNIČNA PONUDA!

DUBROVNIK!

23.11. – 25.11.2019.

2 NOĆENJA/3 DANA/BUS


Dubrovnik - Vijekovne priče i besprijekorno očuvan grad, s razlogom su već 40 godina pod zaštitom najveće svjetske kulturne organizacije – UNESCO. Najpoznatija turistička destinacija u ovom dijelu Europe, svake godine privlači desetke hiljada turista, a brojka bi bila i veća kada bi ovaj mali raj na zemlji imao mogućnost primiti sve silne kruzere koji se najave za dolazak. Mnogobrojne svjetski poznate zvijezde uživale su u čarima Dubrovnika, te samim time i nije nikakvo iznenađenje da su se epizode najpoznatijih hollywoodskih blockbustera Ratovi zvijezda te Igra prijestolja, snimali baš ovdje. Iskoristite ovu odličnu ponudu i uživajte u čarima ovog raja smješteni u jednom od najboljih hotela u gradu!

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN, 23.11.2019. (SUBOTA), SARAJEVO – DUBROVNIK

Okupljanje putnika na Autobuskoj stanici u Sarajevu u 08.00h. Polazak iz Sarajeva u 08.30h. Putovanje preko Konjica i Mostara uz usputne pauze. Dolazak u Dubrovnik u podnevnim satima. Smještaj u hotel VALAMAR Lacroma 4*. Kraći odmor. Slijedi fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča: Vrata od Pila – Onofrijeva česma – Franjevački samostan – Katedrala – Knežev dvor – Stradun – Orlandov stup – Zidine. Slobodno vrijeme za posjetu Zidinama ili vožnju žičarom do vidikovca na Srđu. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.


2. DAN, 24.11.2019. (NEDJELJA), DUBROVNIK – CAVTAT

Doručak. Slobodan dan u Dubrovniku ili fakultativni izlet do Cavtata, gradića bogate povijesti i neusporedivih ljepota - prirodnih i umjetničkih. Šetnja Cavtatom: Knežev dvor iz 16. st., barokna crkva Sv. Nikole, Mauzolej obitelj Račić. Povratak u Dubrovnik u poslijepodnevnim satima. Večera. Noćenje.

3. DAN, 25.11.2019. (PONEDJELJAK), DUBROVNIK – VRELO BUNE – SARAJEVO

Nakon doručka slijedi napuštanje hotela i povratak prema Sarajevu uz usputne pauze po potrebi grupe. Pauza za ručak (uz doplatu) na vrelu Bune. Nastavak vožnje prema Sarajevu. Dolazak u Sarajevo u večernjim satima.

CIJENA: 219,00 KM* (FM ponuda za rezervacije do 30.09.2019.)

Cijena za rezervacije nakon 30.09.2019.g. iznosi 239,00 KM.• Program putovanja možete pogledati na ovom linku.


U cijenu je uključeno:

- Prijevoz Centrotransovim autobusom visoke turističke klase,
- Smještaj u hotelu Valamar Lacroma 4* u Dubrovnik u dvokrevetnim sobama na bazi 2 polupansiona (doručak i večera), https://www.valamar.com/hr/hoteli-dubrovnik/valamar-lacroma-dubrovnik-hotel
- Korištenje Ragusa SPA centra (finska sauna, soft sauna, parno kupatilo, sobe za opuštanje; Afrodita SPA – spa zona samo za žene s infracrvenom i soft saunom; unutrašnji bazen, fitness)
- 20% popusta na 1 wellness tretman po osobi
- Boravišna taksa

U cijenu nije uključeno:

- Izlet u Cavtat 10,00 KM
- Doplata za jednokrevetnu sobu 109,00 KM

Popusti:
- Dijete do 9 godina na pomoćnom ležaju -130,00 KM,
- Dijete od 9-12 godina na pomoćnom ležaju -75,00 KM,
- Dijete od 2-12 godina na osnovnom ležaju -40,00 KM,
- Treća odrasla osoba -40,00 KM.


Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika.
Cijene fakultativnih izleta važe samo u slučaju minimum 15 prijavljenih putnika.

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE!
MOGUĆNOST PLAĆANJA SHOPPING KARTICAMA!
Rezervacija putovanja