OFICIJELNA AGENCIJA N/FSBIH


KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020! HIT PUTOVANJE!

UTAKMICA GODINE!!!


GRČKA – BOSNA I HERCEGOVINA


ATINA - 4 DANA/BUS (2)

13.10. - 16.10.2019.


Atina je grad gdje se uspomene slavne prošlosti stapaju u savršen sklad s primamljivošću jednog od najkosmopolitskijih gradova Evrope, a ujedno i jedan od rijetkih gradova kojima urbanizacija nije uništila opušteni meditaranski šarm. U Grčkoj vrijeme ne vrijedi gotovo ništa pa tako između 5 i 50 minuta kao da nema nikakve razlike. Lokalni stanovnici uživaju u opuštenom načinu života pa i turiste često očekuje odgovori poput "ne znam”, "lako ćemo” ili "zašto se uzrujavaš – popij jedan frapée”. Iskoristite jedinstvenu priliku, pridružite nam se na putovanju u Atinu, obiđite grčku metropolu i budite dio spektakla 15. oktobra!

PROGRAM PUTOVANJA (2)

1. DAN, 13.10.2019. (NEDJELJA), SARAJEVO – NIŠ – ATINA    

Okupljanje putnika iz cijele Bosne i Hercegovine na Autobuskoj stanici u Sarajevu u 12.30h. GRATIS bus karta svim putnicima iz cijele BiH na svim Centrotransovim linijama do Sarajeva! Zajednički polazak svih navijača iz Sarajeva u 13.00h. Putovanje preko Višegrada, Užica i Niša uz usputne pauze. Noćna vožnja.

2. DAN, 14.10.2019. (PONEDJELJAK), ATINA   

Dolazak u Atinu u podnevnim satima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor, a kasnije i zabavu u poznatim grčkim barovima i noćnim klubovima! Noćenje.

3.DAN, 15.10.2019. (UTORAK), ATINA  

Kasni doručak. Check out iz hotela. Slijedi fakultativni obilazak Atine u pratnji stručnog vodiča: Trgovi Omonija i Sintagma, Parlament, Akademija nauka, Univerzitet i Nacionalna biblioteka, Predsjednička palata sa predsjedničkom gardom - Evzoni,  Olimpijski stadion, Zeusov hram, džamija na trgu Monastiraki, Hadrijanova kapija... Slobodno vrijeme u centru grada za druženje sa brojnim bh navijačima! Naveče zajednički odlazak na Olimpijski stadion u Atini kapaciteta 69.618. Ovaj stadion po UEFA-inim kriterijima klasificiran je kao stadion 5*! Utakmica u 21.45h po lokalnom vremenu! Nakon utakmice slijedi povratak prema BiH.

4. DAN, 16.10.2019. (SRIJEDA), MAKEDONIJA – SRBIJA – BOSNA I HERCEGOVINA

Vožnja kroz Makedoniju i Srbiju uz usputne pauze. Dolazak u Sarajevo u kasnim večernjim satima. Slijedi transfer autobusom do svih gradova u BiH (provjeriti u agenciji detalje prilikom rezervacije). Kraj putovanja.


• Program u PDF formatu možete preuzeti ovdje.


CIJENA: 265,00 KM


U cijenu je uključeno:

- Bus prijevoz na relaciji Sarajevo – Atina – Sarajevo + prijevoz unutar BiH (provjeriti detalje prilikom rezervacije),
- Smještaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u hotelima 3* na bazi jednog noćenja sa doručkom (Hotel Odeon ili sličan)
- Usluge pratioca grupe tokom putovanja i boravka u Atini

U cijenu nije uključeno:

- Obavezno putničko-zdravstveno osiguranje 8,00 KM,
- Boravišna taksa (2,00 EUR, plaća se na recepciji ili kod vodiča)
- Ulaznica za utakmicu (očekivana cijena 20,00 KM),
- Doplata za jednokrevetnu sobu 50,00 KM,
- Fakultativni (neobavezni) izleti

*Za aranžman važe Opći uslovi putovanja.Rezervacija putovanja