Alanja

Magija Kleopatrine plaže

Ljetovalište raskošne obale sa hotelima različih kategorija dostupnih većini ljubitelja kvalitetnog odmora Direktan čarter let, pažljivo birani smještajni kapaciteti, sjajni uslovi plaćanja uz uštede u varijanti porodičnog ljetovanja Ljetovalište koje gostima nudi mir i tišinu ali i vrhunsku zabavu ne samo u gradskom okruženju već i na fantastičnim krstarenjima Alanja je bez dileme jedan od najslikovitijih turističkih centara Turske s kilometrima dugim pješčanim plažama od kojih se svojom ljepotom izdvaja ona s imenom Kleopatra. U sjenci borove šume je bezbroj hotela uglavnom na obali ili u njenoj neposrednoj blizini. Najveći broj plaža okružen je šetalištima usmjerenim ka centru grada. Grada, kojim dominira Crvena kula s pogledom na okolinu nalik onom s razglednica. Uveče, Alanja nudi raskošnu paletu dobrog uživanja od koncerata na gradskom trgu do uvijek zanosnog trbušnog plesa u ekskluzivnim barovima i restoranima. Ovo tursko ljetovalište gostima daruje i užitak u nezaboravnim krstarenjima duž raskošne obale kao i svu ljepotu ličnog uzbuđenja zarad direktnog susretanja sa historijom i arheološkim lokalitetima.

Antalija

Odmor u gradu sa 300 sunčanih dana

Direktan čarter let uz niz pogodnosti za porodični odmor čine ovu destinaciju magično privlačnom za turiste svih kategorija. Pažljivo birani hoteli, bogati sadržaji, pješčane plaže, maksimalna gostoprimljivost i još puno toga najbolja su pozivnica za odmor u ovom ljetovalištu.

Antalija, jedna od najstarijih turističkih regija u Turskoj, „obećano je mjesto“ od pamtivijeka. Od nekadašnje Ateleie, prkoseći uticajima brojnih civilizacija, izrasla je u prestižnu evropsku turističku destinaciju. Oko 300 sunčanih dana i izuzetno blaga klima čine je magnetno privlačnom. Ljepote Antalije su i danas vidljivi tragovi brojnih civilizacija, kao i veličanstveno susretanje prošlog i ovovremenskog. U starom dijelu grada su uske krivudave ulice sa starim kućama koje se naslanjaju na zidine drevne tvrđave. Novi dijelovi Antalije nalik su savremenim evropskim gradovima...Tu su naravno i brojni hoteli različitih kategorija i s ponudom koja garantuje uživanje i najprobirljivijim gostima. Svi su uglavnom izvan grada i nadomak prelijepih plaža.

Belek

Drugo ime za luksuz

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na ljetovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednom mjestu uz duge pješčane plaže i terene za rekreaciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima

Belek je drugo ime za moderno i luksuzno ljetovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mjesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cvijeća, prelijepe pješčane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za djecu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom dijelu Turske u istinski doživljaj.

Kemer

Tamo gdje je sve ljepota

Fascinatna priroda ukrašena luksuzom hotela s naglašenim komforom i fascinantnim sadržajima za dodatno uživanje.
Idealna porodična priča za odmor koja počinje čarter letom u idealno vrijeme i brzim transferom do hotela u kome je sve doživljaj.

U Kemeru, turskom ljetovalištu na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, nalazi se baš sve ono što vaš odmor može učiniti idealnim. Atrakcija ovog turističkog centra okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri je prije svega njegova prirodna ljepota. Zaleđe obraslo četinarima, duge i uglavnom šljunkovite plaže u manjim ili većim uvalama, savršeni klimatski uslovi...
Brojni hoteli s fascinantnim komforom i sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskoteci i klubovima, samo su djelić iz ponude ovog tipično sredozemnog grada. Kemer je savršeno mjesto za odmor. Tim prije što će naši čarteri Vas i Vašu porodicu prebaciti do ovog raja za samo dva sata leta. A onda slijedi uživanje...

Side


Ovozemaljski mirisi Mediterana

Raskoš prirode i istorijskih spomenika među kojima dominira Apolonov hram
Mjesto okupljanja onih koji od ljetovanja traže nešto malo više uz uživanje u modernim hotelskim kompleksima

Turski gradić Side nudi posebno zadovoljstvo odmora. Nekada glavna luka stare Pamfilije zauzima zapravo poluostrvo dugo oko kilometar i široko nekoliko stotina metara. Ljepota ovog gradića ogleda se prije svega u ostacima građevina iz antičkog vremena od kojih se po monumentalnosti izdvajaju Apolonov hram i jedan od najvećih amfiteatara u Turskoj iz drugog vijeka.
Život u ovom gradiću neuporedivo je uzbudljivi preko dana zbog brojnih turista iz okolnih ljetovališta koji ga rado posjećuju. Idealan je za one što su namerni da u modernim hotelskim kompleksima u okruženju bujnog zalenila dožive svu ljepotu ovozemaljskog mira s mirisima Mediterana uz čarobne zalaske sunca.