Avio karte za cijeli svijet

Dođite da letimo zajedno. Agencija Centrotours, jedan od vodećih turoperatora u Bosni i Hercegovini i regionu, na pragu je da preuzme lidersku poziciju i u segmentu rezervacije odnosno prodaje avio-karata. Školovan kadar sa neophodnim licencama za rad po svjetskim standardima, osposobljen je da isprati bilo koji zahtjev i da u svakom trenutku, za pojedinačno ili grupno putovanje, pruži uslugu koja će zadovoljiti zahtejve i najprobirljivije klijentele.

Zahvaljujući, između ostalog, maksimalno brzoj i profesionalnoj usluzi, kao i efikasnoj nabavci avio-karata za sve svjetske destinacija po najpovoljnijim cijenama uz simboličnu proviziju, s Agencijom Centrotours je u proteklih 10 godina putovalo više od pola miliona putnika.

Naši sve brojniji klijenti, jednako kao i partneri širom svijeta (Turkish Airlines, Qatar Airways, Lufthansa, Air France, Wizz Air, Fly Bosnia, Emirates, British Airways…), očigledno je, odavno su prepoznali naglašeno znanje, vještinu i sposobnost zaposlenih na našem avio-šalteru. Upravo na tom temelju širićemo i ubuduće svoju poslovnu filozofiju s kadrovima i profesionalcima sposobnim da u svakom trenutku ispune vašu želju i da vam kroz rezervaciju i prodaju avio-karata omoguće da najbrže stignete do željene destinacije. Pružanjem usluge na ovaj način odlučni smo ne samo da se izborimo za poziciju vašeg partnera od povjerenja već i da stvorimo lojalnu klijentelu koja bi se iz sezone u sezonu brojno uvećavala.

Ne zaboravite: na našem avio-šalteru vaše karte možete rezervisati/kupiti telefonskim pozivom, popunjavanjem online formulara, uz pomoć online pretraživača ili lično u našim poslovnicama. Hvala na povjerenju…