Daleka i egzotična putovanja

U sve bogatijoj ponudi agencije Centrotours su i pažljivo birana i apsolunto uzbudljiva daleka putovanja namjenjena prije svega onima koji uživaju u istraživanju nepoznatog svijeta prepoznajući istovremeno u svom karakteru crtu radoznalosti. Uz adrenelinski naboj s aurom mističnosti, daleka putovanja, uvijek i u svakoj prilici, daruju i bogatstvo upoznavanja novih kultura, predjela i običaja, zaostavštine s patinom prošlosti kao i vrhunski odmor uz autentične ritmove i  gastronomske specijalitete.

Izaberite neku od egzotičnih destinacija iz naše ponude i otputujte na: Maldive, Bali, Tajland, Šri Lanku, Zanzibar, Sejšeli, Vijetnam...

Odmor na Kubi? Kuba - ostrvska je zemlja u Karipskom arhipelagu, koju čini glavno ostrvo Isla de la Juventud uz nekoliko manjih arhipelaga. Ako izaberete putovanje na  Kubu kao vašu novu turističku destinaciju, upoznaćete se i sa Havanom...

Gdje i zimi traje ljeto? Dubai - jedan od najvećih emirata u okviru Ujedinjenih Arapskih Emirata. Putovanje u Dubai omogući će vam da vidite prelijepe plaže, luksuzne hotele, da doživite impresivna arhitektonska rješenja poput Burdž Al Araba, Burdž Kalife, palminog ostrva i mnogih drugih.

U ponudi imamo i individualna putovanja koja mogu zadovoljiti i najsofisticiranije zahtjeve svjetskih putnika...

U saradnji sa najkredibilnijim hotelskim sistemima, kao i sa svim svjetskim avio kompanijama (ponosni smo nosioc licence IATA)  uključujući i low cost kompanije svojim klijentima omogućavamo najpovoljnije ponude za odabrane destinacije i termine.