Gradovi Evrope - putovanja avionom i autobusom

Vi koji se opredijelite za neku od autobuskih tura – videćete zaista mnogo. Šetaćete trgovima i promenadama velikih gradova.Otkrićete skrivena mjesta srednjevjekovnih gradskih centara, uživati u panoramskim pogledima sa atraktivnih vidikovaca i ne nećete biti umorni. Bićete ispunjeni i zadovoljni jer ste na jednom putovanju saznali i vidjeli više od očekivanog. Evropske metropole za sve koji u komforu i brzini prepoznaju kvalitet i koji vole da svu svoju pažnju usmjere na jedan grad – da budu dio njegove priče, njegovog okruženja i svakodnevice – izabraće neko od putovanja avionom.

Izbor je veliki – potrudili smo se da za različite grupe putnika imamo najbolju ponudu. Ostaje samo da pregledate naša putovanja i odlučite sa kog mjesta ćete zabilježiti fotografiju i poslati nam pozdrave! Moguće je da ovu sliku napravite i krstareći fjordovima Norveške, šetajući pored Sene u Parizu ili  zaljubljeni ploveći gondolom kanalima neponovljive Venecije. Kažu da postoji mjesto i u Portugaliji ali i Grčkoj odakle je pogled na trenutak nestanka sunca apsolutno fascinantan, baš kao što je to i gradovima zelene Andaluzije poput Sevilje, Valensije ili Granade, odnosno u zanosnoj Barseloni. Evropa je i Rim koji ima Koloseum ali i Španski trg, Fontanu di Trevi, Vatikan sa Sikstinskom kapelom, rijeku Tibar, filmski grad zvani Ćinićita i mnoštvo muzeja, galerija, pozorišta. Za one koji na putovanjima traže nešto uzvišenije u susretu s neviđenim, prijedlog je da sebi priušte  doživljaj zvani sve  ljepote Sankt Petrburga i Moskve. I prijestonice Skandinavije imaju u sebi našto apsolutno autentično. S agenicijom Centrotours možete i do romantične Verone ili na tradicionalni minhenski Oktoberfest. Za one koji nemaju baš puno vremena prijedlog je da bar vikend provedu u Beču, Budimpešti ili na (pre)lijepom Bledu… Za one  druge, koji nikud ne žure, predlažemo krstarenje Mediteranom ili ostrvima Grčke uz maksimalno uživanje na luksuznim “plovećim hotelima”.

Putujući Evropom s agencijom Centrotours shvatićete da je njeno najveće bogatstvo zapravo različitost kultura ukrašena kosmopolitizmom.